top of page

puppytest

Een goede match tussen u en uw hond is zeer belangrijk. Wat u graag doet en niet doet in het dagelijks leven speelt ook een rol in de keuze van uw hond. De ene mens is graag actief, buiten, de andere doet het liever rustiger aan en heeft voldoende aan een korte wandeling, … .

Gelukkig maar dat we niet allemaal dezelfde zijn. Binnen een nest pups is dit net zo. Daar zitten ook alle karakters door elkaar. Een puppytest kan hier klaarheid in brengen.

Dit is een test die zowel aan de toekomstige eigenaar van de pup, als voor de fokker voordelen heeft.

Wat is het juist ? Op de leeftijd van zeven weken wordt er een testje uitgevoerd waarbij de pups één voor één beoordeeld worden op de kwaliteiten die reeds aanwezig zijn. Het zijn kleine verschillen tussen de pups onderling. In overleg kan bepaald worden welke delen bijkomend aan bod moeten komen in deze test.

Tijdens de test zelf kunnen delen van de test wegvallen in functie van de reactie van de pup.

Wat geeft het aan? Voor de fokker kan dit een aanwijzing zijn welke pup in welk gezin past of net niet in een gezin. Welke oefeningen bij de ene pup meer van belang zijn dan bij de andere pup. Waar u zich aan kan verwachten en wat de pup in zich heeft. Uiteraard is dit een momentopname en in een bepaalde locatie wordt uitgevoerd (wat mogelijk invloed kan hebben). Maar het biedt wel een zeker basisinzicht.

Na afloop van de test ontvangt u via mail een verslag per puppy.

prijs puppytest

35 euro per puppy 

bottom of page