bouwen aan een band in alle vertrouwen

alternatieve therapie

bloesemtherapie

Bach bloesem therapie is een verfijnde natuurlijke geneeswijze. Ze worden gemaakt van een aftreksel van bloemen, planten of struiken en geconserveerd met Brandy. Er wordt enkel gebruik gemaakt van bloesems van wilde of biologische geteelde planten, struiken en bomen. Het is een energetische remedie, door het aftreksel gebruiken we de energie die verbonden is aan de bloesem.

Bloesem therapie wordt gebruikt om emoties weer in balans te brengen. Ze voegen er niets aan toe en onderdrukken ook niets, maar zorgen voor een tegenemotie.

Zo kan je angst zien als een ‘het ontbreken van moed’, de remedie zorgt ervoor dat we het inzicht krijgen om deze moed te vinden.


kruiden / supplementen

Kruiden hebben een gunstige werking op ons lichaam en kunnen ons helpen het beter te laten functioneren. Natuurlijke middelen zijn zowel voor onze dieren als voor ons een gezonde ondersteuning van lichaam en geest. Stel je bent onrustig en slaapt niet zo goed. Dan kan een kruidencombinatie dit ondersteunen.


edelstenen

Bepaalde edelsteen zijn goed voor onze dieren en kunnen bijdragen tot het oplossen van een bepaald probleem of ter verwerking van een trauma of emotie die ze doorstaan (hebben). Ik zoek graag mee naar een passende edelsteen indien u hiervoor interesse hebt. Kitty heeft een mooie bergkristal ter ondersteuning van haar algemeen welzijn, na een dagje dragen van de edelsteen voelt ze zich weer kiplekker.


basismassage

In combinatie met een etherische olie of ook zonder kunnen enkele simpele massagetechnieken ervoor zorgen dat uw dier rustiger wordt of door het bewerken van meridianen bepaalde stoffen, spieren, organen terug beter hun werk doen. Ik heb hiervoor een kleine basis. Voor specifieke problemen verwijs ik u graag door naar een gespecialiseerde collega.


dierencommunicatie

Door middel van een telepathische gave die we bezitten (maar niet meer gebruiken) kunnen we in contact treden met onze dieren. Via een foto van het dier, waarop de ogen goed zichtbaar zijn kunnen we een gesprek aangaan met hun en zo hun problemen achterhalen. Aangezien ik nog maar met de beginselen bezig ben in deze communicatie kan u ik doorverwijzen naar ene collega met ervaring. Dierencommunicatie kan op afstand gebeuren wat wil zeggen dat er geen bijkomende stress voor het dier ontstaat.


reiki

Reiki is een oude genezingswijze waarbij energie wordt gegeven. Reiki ingewijden dienen het toe te passen bij het dier zelf. Reiki gevorderden kunnen dit ook op afstand doen. Mr Jones kreeg Reiki voor een ernstige keel en oorontsteking die niet wilde overgaan na een viertal dagen was hij genezen.

Ook hiervoor verwijs ik u graag door naar een collega.